Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 
Consultare
Strategia de Dezvoltare Locală a Sectorului 2
pentru perioada 2016-2025


Aveţi o idee pentru Sectorul 2
Participaţi la procesul de consultare publică şi spuneţi ce vă place, cu ce probleme vă confruntaţi sau ce aţi dori să se întâmple în sectorul dumneavoastră.
Primăria Sectorului 2 consultă cetățenii cu privire la Strategia de Dezvoltare Locală a Sectorului 2 pentru perioada 2016 – 2025.
Acesta este doar primul pas din cadrul unui amplu proces participativ ce va viza elaborarea documentului strategic, proces care va fi completat în perioada următoare de numeroase acţiuni de consultare publică. Strategia de Dezvoltare Locală a Sectorului 2 reprezintă un angajament puternic asupra viziunii comunităţii noastre şi în acelaşi timp, o platformă pentru coordonarea acţiunilor integrate pe care ni le asumăm.
Răspunsurile furnizate de către cetățeni prin intermediul chestionarului de mai jos vor fi avute în vedere în procesul de definire a direcțiilor și proiectelor strategice pe care și le va asuma autoritatea locală. Completarea chestionarului durează aproximativ 15 minute, dar va avea un impact pe termen lung asupra calității vieții în sector.
În baza acestei strategii, Sectorul 2 își va fundamenta portofoliul de proiecte de dezvoltare urbană care urmează să fie implementate până în 2025 din fonduri europene și din alte surse.

Mulţumim tuturor cetăţenilor care au înţeles importanţa acestui demers şi ne sunt alături atât cu experienţa, cât şi participarea lor.

Completați chestionarul
AICI


url and counting visits
Accurate Visits

 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare