Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2016-12-20 - „O, ce veste minunată!” Festival de colinde pentru elevii sectorului 2


Domnul Primar Toader Mugur Mihai i-a premiat marţi, 20 decembrie a.c, pe cei mai talentaţi elevi din sectorul 2 clasaţi pe primele locuri ale festivalului de colinde „O, ce veste minunată!”.Juriul a analizat cu mare atenţie timbrul vocal şi repertoriul susţinut de fiecare dintre concurenţii înscrişi la festival şi i-a declarat câştigători pe cei mai talentaţi solişti vocali şi grupuri de colindători care au fost premiaţi de conducerea Primăriei Sectorului 2.  Aflat la cea de-a X-a ediţie şi organizat de Primăria Sectorului 2, festivalul a fost structurat pe două secţiuni – solist vocal şi formaţie vocală şi pe trei categorii (clasele I - IV, clasele V - VIII şi clasele IX - XII). La ediţia din acest an s-au înscris 17 solişti vocali şi 20 de formaţii, în total 586 de participanţi dornici să câştige premiile puse în joc.
Elevii unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din sector sunt invitaţii administraţiei publice locale a sectorului 2 să se întreacă anual în concursuri de colinde, prin care să-şi dovedească talentul interpretativ.  
De asemenea, Primăria Sectorului 2 doreşte ca şi prin acest festival să fie transmise mai departe obiceiurile şi tradiţiile poporului român, în versurile cântecelor regăsindu-se deopotrivă mulţumiri, împliniri, speranţe în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului. 


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare