Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2016-12-22 - Moş Crăciun a venit încărcat cu daruri la copiii din sistemul de protecţie


În aşteptarea moşului cel darnic, domnul Primar Toader Mugur Mihai s-a aflat astăzi în mijlocul celor peste 100 de copiiabandonaţi de propriile familii şi crescuţi în sistemul de protecţie al Primăriei Sectorului 2.Bucuroşi de darurile primite, cei mici l-au încântat pe Moş Crăciun cu un program artistic prin care şi-au demonstrat talentul şi dăruirea prin interpretarea colindelor şi cântecelor tradiţionale româneşti.
La finalul serbării i-au promis moşului că şi anul viitor îl vor aştepta cu nerăbdare pentru a-i povesti ce lucruri frumoase au învăţat şi cât de cuminţi au fost, în aşteptarea darurilor.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare