Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2016-12-23 - Pe timpul vacanţei de iarnă copiii au acces gratuit în parcul de distracţii Tei


Primăria Sectorului 2 le face o mare surpriză tuturor copiilor pe timpul vacanţei de iarnă şi le permite accesul gratuit la spectaculoasele echipamente de distracţii din parcul de agrement Tei.Roata mare cu cei 63 de metri înălţime, roller coaster-ul, caruselul, roata mică, maşinuţele electrice, lanţurile şi casa groazei, în aşteptarea celor mici dar, şi a părinţilor care doresc să-i însoţească în ansamblurile de joacă, vor funcţiona zilnic, gratuit, după următorul program:
Luni – vineri – între orele 10.00 – 21.00,
Sâmbătă – duminică şi în zilele de sărbători legale - între orele 10.00 – 22.00.
Intitulat „Zilele porţilor deschise”, proiectul Primăriei Sectorului 2 se desfăşoară în perioada 23 decembrie 2016 - 8 ianuarie 2017 şi se doreşte a fi cadoul de sărbători pe care administraţia publică locală a sectorului 2 îl oferă celor mici, dornici să petreacă câteva ore de neuitat într-o atmosferă de basm.
Prin acțiunea sa de marketing, de tip sampling, Primăria Sectorului 2 doreşte să vină în întâmpinarea copiilor care petrec vacanţa de iarnă în Bucureşti şi care vor să se distreze.
Din motive de siguranţă în exploatare, în cazul în care temperatura exterioară scade sub -2 grade Celsius, ansamblurile de joacă sunt oprite de la funcţionare, cu excepţia casei groazei şi a caruselului.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare