Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2016-12-28 - Număr record de 31.000 de vizitatori în parcul de distracţii Tei


În numai cinci zile de când accesul este gratuit la spectaculoasele echipamente de distracţii din parcul de agrement Tei, s-a înregistrat un număr record de aproximativ 31.000 de utilizatori.


Pe timpul vacanţei de iarnă, Primăria Sectorului 2 le-a făcut o mare surpriză tuturor copiilor şi le-a oferit accesul nelimitat şi gratuit la toate jocurile din cel mai nou parc de agrement al Capitalei. Roata mare cu cei 63 de metri înălţime, roller coaster-ul, caruselul, roata mică, maşinuţele electrice, lanţurile şi Casa Groazei sunt în aşteptarea celor mici dar, şi a părinţilor care doresc să-i însoţească în ansamblurile de joacă care, funcţionează zilnic, după următorul program:
-Luni – vineri – între orele 10.00 – 21.00,
-Sâmbătă – duminică şi în zilele de sărbători legale - între orele 10.00 – 22.00. Intitulat „Zilele porţilor deschise”, proiectul Primăriei Sectorului 2 se desfăşoară în perioada 23 decembrie 2016 - 8 ianuarie 2017 şi este cadoul de sărbători pe care administraţia publică locală a sectorului 2 îl oferă celor mici care, nu au plecat în vacanţă  sau în tabere şi sunt dornici să petreacă câteva ore de neuitat într-o atmosferă de basm.
Prin acțiunea sa de marketing, de tip sampling, Primăria Sectorului 2 vine în întâmpinarea copiilor care petrec vacanţa de iarnă în Bucureşti şi care vor să se distreze.
Din motive de siguranţă în exploatare, în cazul în care temperatura exterioară scade sub -2 grade Celsius, sau condiţiile meteorologice sunt nefavorabile (lapoviţă, ninsoare, viscol), ansamblurile de joacă sunt oprite de la funcţionare, cu excepţia casei groazei şi a caruselului.  
 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare