Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-01-31 - Salonul literar „Colocviile de Marţi”


Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, a avut loc marți, 31 ianuarie 2017 la Salonul Literar – „Colocviile de Marți”.Programul a cuprins:
-Recital Zoia Alecu ØIntervenții:
-George Anca: Grațierea lui Galilei și Eminescu? 
-Viorel Speteanu: Unirea și masoneria
-Teatru de poezie: Sorin Stratilat, Gabriela Tănase, Ștefan Opreanu.
-Lansare de carte –„Și profesorii sunt oameni”, autor Carmen Verbina, editura Virgiliu, 2016. Carmen Ilie (cu nume de autor Carmen Verbina) a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității București în anul 1979. Are o activitate de 37 de ani la catedră, iar în prezent este profesoară la Colegiul Tehnic Mihai Bravu.
La propunerea colegei de facultate Monica Tatoiu scrie alături de nume celebre, precum: Andreea Marin,Valentina Pelinel, Felicia Filip, în cartea „Cele 4 dimensiuni ale feminității românești”, apărută la editura Neverland în 2011. În 2013 publică la editura Vergiliu  cărțile:
-Portrete
-Înger păcătos
-Zi și noapte.
În decembrie 2016 publică cartea: „Și profesorii sunt oameni”,  a cărei  lansare a avut loc astăzi. Referiri la carte și autoare au făcut: prof. Dumitra Oros, Andreea Chiriac, Anca Butnaru, 
Dan Tudor -  directorul editurii Virgiliu. Actrița Doina Ghițescu a citit câteva fragmente din cartea lansată. Coordonator și moderator: dr. George Anca.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare