Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-02-01 - Lansare de carte


La Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, a avut loc miercuri, 1 februarie 2017 lansarea de  carte „Șapte zile, două suflete, o viață” - roman, autor Sorin Diaconescu.Sorin Diaconescu s-a născut la data 21 mai 1963, la Pucioasa, Dâmboviţa.
A absolvit liceul Ienăchiţă Văcărescu din  Târgovişte.  În anul 1987 a absolvit  Institutului Politehnic Bucureşti - facultatea TCM, fiind inginer la  Oțelinox , Târgovişte .  
În perioada 1992 -1996 este deputat Parlamentul României, perioadă în care a absolvit şi Colegiul Naţional de Apărare. În 2009 a absolvit dreptul la Universitatea Spiru Haret.
Dorința care l-a urmărit încă din copilărie, aceea a scrierii, iată că astăzi se materializează în romanul „Şapte zile, două suflete, o viaţă” A scris acest roman pentru că și-a dorit, pentru că dacă nu scotoceşti prin propriul suflet, înseamnă că nu ai trăit cu adevărat.
Teamă de nereuşită, teamă de critici? Nu e cazul şi nu pentru că nu ar fi posibil, ci pentru că ireparabilă e doar amânarea de a scrie, de a confecţiona ceva, de a ajuta , de a te implica…
Referiri la cartea lansată au făcut: Generalul în rezervă Mircea Chelaru, Marta Maria Mocan, Gina Micloș și bineînțeles Vasile Poenaru - editorul cărții. Actrița Doina Ghițescu a citit câteva fragmente din cartea lansată.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare