Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-02-16 - Simpozion cultural - ştiinţific


La Centrul Socio-Cultural „Jean–Louis Calderon” al Primăriei Sectorului 2, a avut loc joi, 16 februarie 2017, Simpozionul cultural -  ştiinţific, organizat de Academia  Dacoromână.Programul a cuprins: 
-Lansare de carte „Pe inorog spre nevăzut”, autor Anaeli;
-Credințe ale strămoșilor. Testamentul zamolsian dacoromân - prelegere susținută de dr. Geo Stroe;
-Dezbateri, urmate de discuții. Ileana-Cristina Ionescu, pseudonim Anaeli, s-a născut la București la data de 1 februarie 1957.
Este absolventă a Liceului „Mihai Viteazul”, din București.
A lucrat mulți ani în contabilitate la I.A.P.L., Ministerul Culturii și firme particulare. A publicat poezii în revista „Mesaj literar”, al Asociației Culturale „Iulia Hașdeu” și în anatologia „Aripi de zapadă”, Editura Life Art, Colecția Prince Art, 2016. Referiri la cartea lansată și autoare au făcut: Geo Călugăru, Ann-Louise Machedon, Geo Stroe, Florin Grigoriu, Ioana Stuparu, Petru Demetru-Popescu, Valentin Rădulescu, Ion Arcudeanu. Coordonator - dr. Geo Stroe.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare