Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-03-09 - Finanțare de la BERD pentru proiectele Primăriei Sectorului 2


Modalitățile de finanțare a unor proiecte destinate dezvoltării sectorului 2 au fost analizate în cadrul întâlnirii de joi, 9 martie 2017, dintre domnul primar Toader Mugur Mihai, domnul viceprimar Dan Cristian Popescu și reprezentanți ai Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).
Printre proiectele prioritare ale Primăriei Sectorului 2 propuse pentru obținerea finanțării de la BERD se numără construirea a șase parcări supraetajate, amenajarea Parcului Sticlăriei și a zonelor verzi din marile ansambluri de locuințe, reabilitarea unităților de învățământ preuniversitar de stat, modernizarea sistemului de colectare a deșeurilor menajere de la populație.
În perioada următoare, specialiștii Primăriei Sectorului 2 și cei ai BERD se vor întâlni ca să pună la punct detaliile tehnice necesare obținerii finanțării proiectelor destinate dezvoltării și modernizării sectorului 2.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare