Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-03-13 - Debut literar – „Petale în suflet”


La Centrul de zi „Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, a avut locluni, 13 martie  2017, lansarea volumului de poezii „Petale în suflet”, autor  Raluca Trandafir.Raluca  Trandafir (Bobolea după căsătorie), semnează cartea de debut cu  numele părinților săi Trandafir. Raluca Trandafir a absolvit, în anul 1986,  Liceul de științe ale naturii C.A. Rosetti. În anul 1991 a absolvit Academia de Studii Economice – Facultatea de Finanțe-Contabilitate. Între anii 1991 – 2006  a fost consilier la I.N.S. - Direcția Ancheta Bugetelor de Familie.
Din 2007 și până în prezent este consilier ANAF. A început să scrie din copilărie, de la vârsta de 12 ani,  deoarece a considerat că este modul cel mai elocvent de a comunica cu propriile gânduri. A fost un copil bolnăvicios din păcate, dar părinţii ei au fost întotdeauna lângă ea, la fel şi surorile ei, iar experienţele prin centrele de logopedie  şi spitale nu au făcut decât să-i întărească dorinţa şi voinţa de a reuşi în viaţă, să facă absolut tot ca să le demonstreze părinților că nu s-au înşelat în privinţa ei.
O perioadă de timp a renunţat la scris, dar când era alături de mama ei, în ultimele ei zile de viaţă, la Spitalul Elias, a reînceput să scrie pe o bucată de ambalaj cu un dermatograf.  Din acel moment nu a mai renunţat la propria pasiune, au reînceput dialogurile cu sine prin scris. Hobby-urile reprezintă o modalitate de regăsire interioară, de autoechilibrare, fără a apela la tratamentele cotidiene medicamentoase. Referiri la cartea lansată au făcut: Vasile Poenaru-directorul editurii și colegele de serviciu: Mihaela Sava, Magda Marcu. A lecturat din cartea lansată, actrița Doina Ghițescu.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare