Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-03-15 - Gala Laureaților


Astăzi, 15 martie 2017, a avut loc cea de-a XV-a ediție a Galei Laureaților Fundației “România 2000”.Domnul primar Toader Mugur Mihai a primit din partea Fundației “România 2000”, Diploma de Excelență și Trofeul “România 2000” pentru performanță și eficiență în administrația publică. Printre laureații acestei ediții s-au numărat: Nicolae Văcăroiu, președintele Curții de Conturi, prof. univ. dr. Adrian Năstase, acad. Răzvan Theodorescu, Anca Vlad, președinte „Fildas Trading”, dipl. ing. Ștefan Manea, președinte „Hofigal S.A.”, prof. univ. dr. Irinel Popescu, Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, Dumitru Pelican, director AMOFM, Dan Matei Agathon și jurnalistul Florian Bichir. Ediția din acest an a fost dedicată memoriei jurnalistului Ion Marin, director al ziarului “Ultima oră” și al Fundației “România 2000”.
În cadrul evenimentului a avut loc și o dublă lansare de carte: volumul de evocări „Povestea unui jurnalist: Ion Marin” de Eveline Păuna și lucrarea „Social Media – o nouă dimensiune a raporturilor dintre securitatea societală și mass-media”.
Autoarea, dr. Teodora Marin, soția reputatului jurnalist, dedică memoriei acestuia munca de cercetare într-un domeniu care devine din ce în ce mai important pentru universul media al zilelor noastre. Domnul primar Toader Mugur Mihai a fost însoțit la acest eveniment de către domnul viceprimar Dan Cristian Popescu, de o parte din consilierii locali și de directorii din cadrul Primăriei Sectorului 2.
Pe aceasta cale, aducem mulțumiri și felicitări, domnului consilier local Marian Pușcașu pentru invitațiile transmise conducerii Primăriei Sectorului 2 și pentru implicare în organizarea și desfășurarea acestui eveniment.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare