Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-04-13 - Exercițiu de alarmare în sectorul 2


În perioada 18 - 21.04.2017 în București se va desfăşura exerciţiul naţional de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă - PROCIV 2017.După primirea şi confirmarea mesajului de înştiinţare, autorităţile publice locale vor dispune măsuri de punere în funcţiune a mijloacelor de alarmare acustică a populaţiei şi transmiterea mesajului „ALARMĂ LA DEZASTRE” .  
Conform exercițiului, în intervalul orar 10.00-15.00, locuitorii Capitalei vor auzi semnalul de alarmare al sirenelor din București, semnal compus din cinci sunete a câte 16 secunde fiecare.  
De asemenea, în funcţie de caracteristicile tehnice, vor fi testate şi echipamentele care permit transmiterea mesajelor de avertizare vocală către populaţie.   Recomandăm cetăţenilor să rămână calmi şi să urmărească informările inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă. Mesajele tip voce vor fi particularizate cu sintagma “EXERCIŢIU”.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare