Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-05-09 - Cinstirea eroilor Războiului de Independență


La monumentul Crucea Independenței, amplasat în Parcul Obor din fața Primăriei Sectorului 2,marți, 9 mai 2017, o serie de personalități ale vieții politice au depus coroane de flori în memoria eroilor Războiului de Independență. Evenimentul a avut loc cu prilejul împlinirii a 140 de ani de la sfârșitul războiului ruso – româno – turc, moment de referință în evoluția politico – militară a țării noastre, care a condus la obținerea Independenței României.
Coroanele de flori au fost depuse din partea Senatului României, Camerei Deputaților, Primăriei Sectorului 2, Ministerului Apărării Naționale, Oficiului Național pentru Cultul Eroilor, iar elevii Liceului Teoretic “Decebal” au adus flori.
După oficierea unui ceremonial religios susținut de un sobor de preoți ai Garnizoanei București, au rostit alocuțiuni despre însemnătatea momentului: Președintele Senatului, domnul Călin Popescu Tăriceanu, domnul Nicolae Nasta, secretar de stat - Ministerul Apărării Naționale și domnul Alexandru Dobrică din partea Oficiului Național pentru Cultul Eroilor.
La ceremonial au participat parlamentari, primarul sectorului 2, domnul Toader Mugur Mihai, viceprimarul sectorului 2, domnul Dan Cristian Popescu, membrii ai Consiliului Local Sector 2, cadre ale Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Administrației și Internelor, reprezentanți ai Oficiului Național pentru Cultul Eroilor.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare