Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-05-09 - Ziua Europei prin ochii elevilor sectorului 2


Domnul primar Toader Mugur Mihai, domnul viceprimar Dan Cristian Popescu și domnul Nicolae Nasta secretar de stat - Ministerul Apării Naționale au vizitat, marți, 9 mai 2017 expoziția dedicată Zilei de 9 Mai, inaugurată de elevii Liceului Tehnologic Ion I. C. Brătianu la Primăria Sectorului 2.
Această zi are o triplă semnificație pentru poporul român: Ziua dobândirii Independenței de Stat în 1877,Ziua Victoriei împotriva fascismului și Ziua Europei.
Tinerii au prezentat în cadrul expoziției o serie de fotografii, colaje și materiale informative, parte a proiectelor și programelor pe care aceștia le desfășoară în ultimii ani.
Unitatea de învățământ este înscrisă în programul educativ “Școli-ambasador pentru Parlamentul European” care vizează îmbunătățirea cunoștințelor despre Europa și democrația europeană în rândul tinerilor printr-o serie de proiecte și programe.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare