Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-06-10 - Profesionalizarea polițiștilor locali români


Polițiștii locali din România se vor perfecționa, vor face schimb de experiență cu omologii lor din țări europene și americane cu tradiție în asigurarea profesională a măsurilor de ordine și liniște publică.
În prezența primarului Toader Mugur Mihai, a viceprimarului Dan Cristian Popescu, a mai multor șefi de poliții locale, sâmbătă, 10 iunie 2017, la Primăria Sectorului 2, a fost semnat protocolul de înființare a Asociației Șefilor de Poliții Locale din România – ASISPOL, structură afiliată Uniunii Internaționale a Șefilor de Poliții Locale din Spania - UNIJEPOL.
Asociația Șefilor de Poliții Locale din România – ASISPOL – își propune să colaboreze cu structuri similare din țări europene, americane pentru creșterea standardelor profesionale ale polițiștilor locali români și, pentru pregătirea temeinică a acestora, având la bază criterii de competență, perfecționare în interesul comunităților locale. ASISPOL este afiliată Uniunii Internaționale a Șefilor de Poliții Locale din Spania – UNIJEPOL, structură care întreține relații de cooperare și colaborare în domeniul siguranței și ordinii publice, realizează proiecte de perfecționare, cercetare cu mai multe poliții locale. administrații din Europa - Portugalia, Italia, Franța și din America de Sud – Mexic, Ecuador.
Obiectivul principal al UNIJEPOL – Spania este acela, de a crea în cel mai scurt timp în Europa, o unică asociație internațională a șefilor de poliții locale, în primul rând cu membrii din Spania, România, Portugalia, Franța și Italia, un organism internațional puternic care să le reprezinte interesele acestora.
Semnarea documentului de înființare a ASISPOL România a fost decisă de Federația Națională a Polițiștilor Locali din România și s-a făcut la Primăria Sectorului 2 în prezența delegației Poliției Locale a Municipiului Casttelon de la Plana din Spania, condusă de domnul intendent general șef, profesoruniversitar de criminologie,Jose Luis Carque Vera.
De asemenea, la festivitatea de înființare a ASISPOL România au participat șefii polițiilor locale din Pitești, Târgoviște, Galați și Bacău, precum și reprezentanții polițiilor locale din Ploiești, Târgu Mureș, sectoarelor 1 – 6 și ai Municipiului București.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare