Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-06-16 - Dublu eveniment cultural


La Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon” al Primăriei Sectorului 2, a avut loc vineri, 16 iunie 2017, un dublu eveniment cultural:-Vernisajul expoziție de pictură „Simfonia de culori a toamnei” de Paul Adrian Constantinescu;
-Prezentarea cărții „Icoanele toamnei”, în lectura autoarei Elisabeta Iosif. Paul Adrian Constantinescu a fost infuențat în România de pictorul Papazoglu.
În anul 1972, în Germania a întâlnit-o pe doamna Scheider (care era artist profesionist, absolventă  a academiei de pictură)  la Muzeul „Alte Pinakothek", din Munchen, care realiza copii după picturi celebre.  Cu aceasta a luat în particular cursuri de pictură. Călătorind mult, a pictat multe peisaje din:  Italia,Croatia, Londra. Revenind în România după revoluție, a participat la o expoziție colectivă organizată la Institutul Italian de Cultură împreună cu artiști profesioniști .
Expozitia care se desfășoară la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon” este un nou început în România, fiind prima expoziție personală. Vernisarea expoziției a fost realizată de pictorița Maria Constantinescu; referiri la picturile expuse și cartea prezentată au făcut scriitorii: Ion C. Ștefan, Geo Călugăru și actrița Doina Ghițescu.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare