Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-06-29 - Foști primari și viceprimari francezi, în vizită la Primăria Sectorului 2


Primarul Mihai Mugur Toader și viceprimarul Dan Cristian Popescu au primit, în cursul dimineții de joi 29.06.2017, la sediul Primăriei Sectorului 2, o delegație a Asociației „Federations Nationales des Associations d Anciens Maires et Adjoints de France” (FNAAMAF) condusă de domnul Pierre Ludin.
În cuvântul de deschidere, primarul Mugur Mihai Toader a mulțumit distinșilor invitați pentru onoarea de a fi oaspeții Primăriei Sectorului 2 și le-a prezentat aspecte relevante legate de activitatea administrației publice locale.
Printre obiectivele prioritare ale primăriei au fost menționate: - educația și învățământul (avem cea mai modernă și mai dotată rețea de unități de învățământ la nivelul capitalei în care studiază cca 54.000 de elevi); - programul de reabilitare termică a blocurilor de locuințe, cel mai amplu la nivelul întregii țări.
La rândul său, viceprimarul Dan Cristian Popescu le-a vorbit oaspeților despre rezultatele meritorii obținute de elevii din sectorul 2, subliniind că „nici un efort nu este prea mare pentru administrația locală atunci când este vorba despre educație și învățământ”.
În cuvântul său, domnul Pierre Ludin, a mulțumit, în numele membrilor delegației, pentru „surâzătoarea primire. Din cele prezentate de domnul primar Toader am înțeles că sectorul 2 este o capitală într-o capitală. Am văzut că, aici, la dumneavoastră sunt cele mai frumoase și mai importante monumente. Suntem extrem de onorați că ne-ați primit la sediul primăriei, o clădire atât de impozantă. Atunci când am pus bazele federației noastre am plecat de la necesitatea de a păstra vie legătura între cei ce au activat în administrația publică dar și de a-i învăța pe cei tineri ce este democrația și cum trebuie administrată economia țării.” Într-o atmosferă caldă, relaxată, a urmat un interesant schimb de opinii, fiecare din părți fiind interesată de anumite aspecte din viața administrației publice, atât din Franța cât și din România.
La sfârșitul întrevederii, primarul Mihai Mugur Toader le-a mărturisit distinșilor oaspeți: „Noi nu avem o astfel de federație. Însă ideea dumneavoastră este excelentă. Cu permisiunea dumneavoastră, vom apela la bogata experiență pe care o aveți pentru a pune și noi, aici, bazele unei asemenea federații. În încheiere, vreau să vă mulțumesc, din nou, pentru onoarea pe care ne-ați făcut-o de a ne vizita și vă aștept să reveniți oricând, cu mare plăcere. Porțile Primăriei Sectorului 2 vă sunt larg deschise.”


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare