Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-06-29 - „Un bărbat și mai multe femei”, la Galeria Dialog


Într-o după-amiază caniculară, joi 29.06.2016, primarul Mihai Mugur Toader și angajații Primăriei Sectorului 2 au avut parte de o plăcută și reconfortantă surpriză oferită de Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”.
Aceștia au fost martorii unui spectacol dinamic pus în scenă, într-o manieră modernă, de regizorul Relu Poalelungi, scenografia aparținând Cristinei Dandu, ai căror protagoniști au fost tinerii actori Simona Onuțu (eleva lui Virgil Ogășanu și a Adelei Mărculescu) și Ștefan Opreanu (elev ai regretaților artiști Ruxandra Sireteanu și Eusebiu Ștefănescu).

Comedia „Un bărbat și mai multe femei” de Leonid Zorin, care s-a bucurat de o entuziastă asistență, a scos în evidență modul în care cele două sexe reușesc să comunice, în ciuda faptului că iubesc și gândesc în mod diferit, fapt care amintește de celebra carte a dr. John Grey „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”.
De ce iubim femeile? Iată o întrebare la care nici cei mai iscusiți gânditori nu au găsit un răspuns. Deși este cunoscut faptul că femeile sunt construite dintr-un alt aluat decât bărbații, asta nu înseamnă că nu se mai caută, încă, o explicație.
„Un bărbat și mai multe femei”a fost un spectacol cu adevărat amuzant, în care spectatorii au fost invitați în lumea lui Garunski, un bărbat năucit de femeile din jurul său – una prea banală, alta extrem de agitată, una mult prea cuminte, alta excesiv de autoritară, toate fiind femei disperate, victime dar incurabil romantice.
Eroul principal, Garunski, care are, inițial, un caracter slab, fiind copleșit de greutățile cotidiene, are parte de o aventură care-l va transforma într-o personalitate puternică și atrăgătoare, acest proces producându-se în urma raporturilor cu femeile pe care le întâlnește.
Având aceeași fire veșnic schimbătoare, personajele feminine din jurul lui Garunski îl transformă și-l conturează pe acesta într-un bărbat al prezentului, care descoperă secretul despre modul în care poți să mulțumești femeile.
Cu siguranță că, pentru Radu Poalelungi, actorul Teatrului Odeon, seara de 29 iunie 2017 va rămâne una de referință în cariera sa artistică, Galeria Dialog din cadrul Primăriei Sectorului 2 constituind scena debutului său regizoral.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare