Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-07-02 - A XXV-a ediție a Târgul Anticarilor la Primăria Sectorului 2


În perioada 30 iunie-02 iulie a.c.,Primăria Sectorului 2 a organizat, în Parcul Obor, cea de-a XXV-a ediție a Târgului Anticarilor, manifestare de prestigiu devenită tradițională în peisajul cultural al capitalei.
Timp de trei zile, iubitorii de antichităţi au vizitat cele circa 60 de standuri amenajate pe aleile parcului din fața primăriei, admirând sau cumpărând obiecte de valoare transmise de-a lungul timpului din generație în generație.
De asemenea, iubitorii de frumos, veniţi din întreaga ţară, au schimbat între ei diverse obiecte - cărţi, fotografii, mobilier, tablouri, numismatică sau alte obiecte de artă -, mărturii vii ale vremurilor apuse.
Vizitatorii, copii și adulți, deopotrivă, au luat parte la o serie de evenimentele culturale: momente de joc prin teatru cu actori profesioniști, momente de pantomimă, face-painting pentru copii, modelări de baloane.
Demnă de remarcat a fost prezența statuilor vivante care s-au integrat perfect peisajului dominat de piese de epocă.
De asemenea, în ziua deschiderii Târgului Anticarilor (30 iunie 2017), a avut loc și vernisajul expoziției de pictură a artistului plastic Dumitru Macovei intitulată „De la concret la abstract”, expoziție ce va putea fi văzută până la data de 23 iulie a.c., la Galeria „Dialog”, situată la parterul Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor nr. 11-13, în intervalul orar 9.00-16.30.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare