Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-07-05 - „Competiția națională de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat” găzduită de sectorul 2


Miercuri, 5 iulie 2017, Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, a luat parte la deschiderea „Competiției naționale de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat”, eveniment organizat de Inspectoratul Național pentru Situații de Urgență și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.
La competiția care se va desfășura în perioada 5-7 iulie 2017 la Arena Națională din capitală vor lua parte 17 loturi reprezentative care se vor întrece în probele de descarcerarea din vehicule și acordarea primului ajutor calificat după următorul program:
- Joi 06.07.2017
orele 09.00-17 - desfășurarea probelor de concurs;
- Vineri 07.07.2017
orele 09.00-13.00 - desfășurarea probelor de concurs;
orele 13.00-14.00 – omologarea rezultatelor și desfășurarea festivității de premiere.
În cadrul discursului de deschidere a evenimentului, organizatorii au mulțumit viceprimarului Dan Cristian Popescu pentru sprijinul pe care Primăria Sectorului 2 l-a acordat și îl acordă Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov în organizarea diverselor activități tematice.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare