Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-07-17 - Campionatul European de Futsal pentru Persoanele cu Diabet


Primarul Mugur Mihai Toader a participat luni, 17 iulie 2017, la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Futsal al Persoanelor cu Diabet - DiaEuro 2017, ce se desfășoară, în această perioadă, la Sala Polivalentă a Clubului Sportiv “Dinamo”.
Campionatul reunește echipe de futsal din 12 țări, formate din pacienți cu diabet și este organizat de către Federația Asociațiilor Diabeticilor din România, sub egida Federației Internaționale de Diabet Regiunea Europa (IDF Europe).
În cadrul campionatului, vor avea loc partide de fotbal, dar și sesiuni de educație pentru sănătate la care participanții, persoane cu diabet, vor beneficia de informații generale despre modul în care trebuie să-și controleze mai bine afecțiunea, să se implice activ în managementul bolii.
Competiția, aflată la cea de-a șasea ediție, își propune promovarea sportului în rândul persoanelor cu diabet zaharat, dar și educarea publicului larg cu privire la faptul că cei care suferă de diabet pot practica cu succes orice tip de activitate fizică, fie ea recreațională sau competițională.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare