Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-08-10 - Îmbunătățirea comerțului cu flori în sectorul 2


Menținerea curățeniei în chioșcurile de flori și în zonele adiacente acestora, funcționarea legală, numai pe baza autorizațiilor emise de primărie, precum și expunerea produselor, doar în perimetrul permis, au fost principalele subiecte discutate de primarul Mihai Mugur Toader cu reprezentanții Asociației Florarilor și a Meseriilor Tradiționale.De asemenea, în cadrul întâlnirii, care s-a desfășurat joi, 10 august 2017, la Primăria Sectorului 2, au fost prezentate noile reglementări impuse de Consiliul Local al Sectorului 2 în baza cărora va fi autorizată activitatea florarilor, începând cu 1 ianuarie 2018. În acest context, primarul Mihai Mugur Toader le-a cerut membrilor asociației să-și reparare și să-și întrețină chioșcurile de flori, să monteze copertine fixe de aceeași culoare cu chioșcul, să mențină curățenia, condiții care contribuie, astfel, la îmbunătățirea aspectului urbanistic al sectorului 2.
Primarul Toader consideră că, prin aceste măsuri, vor avea de câștigat atât locuitorii Capitalei, cât și florarii care vor reuși să atragă mai mulți cumpărători grație unui comerț civilizat. Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 va continua verificările în teren pentru depistarea agenților economici care încalcă legislația în vigoare.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare