Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-09-01 - Continuăm curățenia în sectorul 2


În cadrul campaniei de curățenie din sectorul 2, vineri, 1 septembrie 2017 am eradicat un adevărat focar de infecție ce se formase pe strada Ion Vlad din cartierul Pantelimon. Trei persoane din județul Prahova își construiseră ilegal, în zona respectivă, un adăpost pe malul lacului Pantelimon unde trăiau în condiții insalubre, printre multe gunoaie.
Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 le-a verificat identitatea și i-a evacuat către localitățile de reședință pentru a permite utilajelor de la Administrația Domeniului Public Sector 2 și S.C. Supercom S.A. să intervină pentru ridicarea gunoaielor și igienizarea zonei. În perioada următoare, ADP Sector 2 va construi un gard pentru a preveni depozitarea deșeurilor pe malul lacului Pantelimon.
Tot în cursul aceleiași zi, utilajele de la salubrizare au intervenit și pentru eradicarea unui alt depozit de gunoie ce se formase pe Aleea Pantelimon unde, mai mulți locatari, certați cu normele elementare ale bunului simț, își aruncaseră deșeurile pe domeniul public.
Facem din nou apelul de-a colabora pentru un sector curat și să nu uităm că orice serviciu costă. Și ne costă pe toți - nu numai financiar, dar, și ca imagine a civilizației locuitorilor din sector.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare