Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-09-06 - Consultare publică pentru modernizarea sectorului 2


Locuitorii sectorului 2 interesați de elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală Integrată şi Durabilă a Sectorului 2 pentru perioada 2016-2025 au participat miercuri, 6 septembrie 2017, la o nouă serie de consultări publice pentru îmbunătățirea serviciilor, utilităţilor publice şi mobilității.
Cu această ocazie au fost studiate, validate și completate concluziile asupra situației actuale din Sectorul 2, obiectivele şi proiectele propuse, toate sugestiile venite din partea locuitorilor sectorului 2 fiind foarte importante.
În cadrul întâlnirii au fost prezentate succint cele 180 de proiecte destinate: extinderii, reabilitării, modernizării și dotării infrastructurii educaționale, îmbunătățirea accesului la educație, asigurarea serviciilor medicale de bază, asistență și servicii sociale integrate pentru toate categoriile.
De asemenea, au fost expuse proiectele referitoare la infrastructura tehnico – edilitară, cea rutieră, extinderea rețelei de transport public subteran, suprateran și a celei velo.
Nu au fost uitate nici construcțiile de parcaje de reședință și a celor de tipul park &ride menite să fluidizeze și să descongestioneze traficul din sectorul 2.
Versiunea integrală a documentului strategic este disponibilă on-line AICI
Mâine, joi, 7 septembrie, începând cu ora 17.00, la Primăria Sectorului 2 este programată o nouă dezbatere publică cu temele: spaţii verzi, spaţii publice, cultură, precum și petrecerea timpului liber.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare