Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-09-07 - Strategia de Dezvoltare Locală Integrată şi Durabilă


Seria întâlnirilor cu locuitorii sectorului 2 pentru a dezbate Strategia de Dezvoltare Locală Integrată şi Durabilă a Sectorului 2 pentru perioada 2016 – 2025 a continuat joi, 7 septembrie 2017, la Primăria Sectorului 2. În cadrul întrevederii au fost luate în discuție o serie de proiecte ce vizează dezvoltarea și extinderea zonelor verzi din cartierele de locuințe colective, a parcurilor și grădinilor publice, precum și amenajarea malurilor salbei de lacuri din sectorul 2 care pot găzdui, astfel, o serie de activități de agrement pentru bucureșteni.
Pe segmentul de cultură au fost analizate proiectele ce prevăd, printre altele, organizarea unor evenimente în aer liber (piese de teatru, expoziții, ateliere de creație, concerte), înființarea unui centru multifuncțional în locul fostei fabrici “Zefirul”, reconversia funcțională a gării de Est, amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca și Tei, precum și construcția unei săli polifuncționale pe malul lacului Floreasca.
Versiunea integrală a Strategiei de Dezvoltare Locală Integrată şi Durabilă a Sectorului 2 pentru perioada 2016 – 2025 este disponibilă on-line AICI


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare