Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-09-11 - Deschiderea noului an de învățământ


Domnul primar Toader Mugur Mihai, alături de doamna Mihaela Ciho, inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar al Municipiului București și doamna Felicia Gheorghe, inspector șef al Inspectoratului Școlar Sector 2 s-a aflat luni, 11 septembrie 2017, în mijlocul elevilor de la Liceul Teoretic “C. A. Rosetti” pentru a participa la deschiderea noului an de învățământ.
În cuvântul său, Primarul Toader le-a urat mult succes elevilor și cadrelor didactice și le-a transmis că va continua parteneriatul încheiat între administrația publică locală a sectorului 2 și școli pentru a pune bazele unui învățământ performant, care să funcționeze fără sincope și care să asigure, de la sine, un nivel cât mai ridicat al procesului educaţional.
“Vă asigurăm de întregul nostru sprijin şi vă dorim tuturor un an cât mai bun, cu rezultate şi bucurii pe măsură!” le-a urat primarul Toader Mugur Mihai tuturor celor prezenți.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare