Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-09-11 - Deschiderea anului școlar la campusul din Colentina


La deschiderea noului an de învățământ 2017 – 2018 domnul primar Toader Mugur Mihai s-a aflat alături de elevii și de cadrele didactice de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică.
Domnul primar Toader a vizitat campusul din Colentina unde funcționează, printre altele, prima școală din România care a introdus în cadrul orelor de informatică, cursul de robotică, în același timp oferă consiliere în carieră pentru universitățile din străinătate și are predarea în limba engleză a anumitor materii (matematică, informatică, fizică, chimie şi biologie).
Alături de domnul primar Toader Mugur Mihai la festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Liceului Teoretic Internațional de Informatică s-au aflat consilierii locali ai sectorului 2, domnul Augustin Beldeanu și Marius Cosmescu.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare