Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-09-30 - Primăria sectorului 2 a colectat gratuit 5.500 tone de deșeuri de la populație


Peste 5.500 tone de deșeuri au fost adunate de pe străzi în cursul zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2017 în cadrul acțiunii de menținere a curățeniei organizată de Primăria Sectorului 2.
Inițiatorul programului este domnul primar Mihai Mugur Toader care a lansat un apel către bucureșteni de a depozita în fața caselor deșeurile voluminoase pe care nu le mai folosesc în vederea ridicării acestora de către operatorul de salubritate.
Pentru mai buna organizare a activității de colectare, sectorul 2 a fost împărțit în 10 zone unde, în intervalul orar 09.00-14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, au identificat și adunat de pe străzi deșeurile voluminoase.
În ultima sâmbătă din fiecare lună, SC Supercom SA colectează, gratuit, de la populaţie, deșeuri voluminoase și aparate electrice, electronice, de uz casnic, echipamente informatice, telecomunicaţii, unelte electrice, electronice, jucării, echipamente sportive şi de agrement care au fost scoase din uz.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare