Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-10-02 - Primăria Sectorului 2 premiată de Poliția Capitalei


Pentru consecvența și dăruirea de care dă dovadă în colaborarea și susținerea proiectelor derulate pentru prevenirea criminalității și creșterea siguranței cetățeanului, Primăria Sectorului 2 a fost premiată luni, 2 octombrie 2017, de Poliția Capitalei.
Poliția Locală și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, ambele aparținând Primăriei Sectorului 2, au primit distincția “Cel mai bun partener - 2017” al Poliției Capitalei, în cadrul evenimentului național “Săptămâna prevenirii criminalității”, ce se desfășoară în perioada 02 - 06 octombrie 2017.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare