Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-10-04 - Balul siguranței seniorilor în sectorul 2


Domnul primar Mihai Mugur Toader și domnul viceprimar Dan Cristian Popescu, împreună cu Poliția Capitalei, au organizat un eveniment de excepție, dedicat sărbătoririi vârstnicilor, la care au participat o serie de artiști îndrăgiți.
Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Gabriel Dorobanțu, dansatorii Ansamblului Ciocârlia, Taraful Mandy Pană și Fanfara Angely's au susținut un program artistic de neuitat care a cuprins numeroase piese muzicale îndrăgite.
Peste 100 de persoane vârstnice din sectorul 2 au participat la cea de a III-a ediție a “Balului siguranței seniorilor”, unde au dansat, au petrecut clipe de neuitat și au fredonat cântecele preferate ale tinereții.
Într-un cadru plăcut, reprezentanții Poliției Capitalei i-au invitat pe seniori să participe la un adevărat maraton al informării preventive, unde au aflat cum să se ferească pentru a nu deveni victime ale rețelelor infracționale.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare