Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-11-02 - Centrul Socială Ion Creangă – exemplu de bună practică


Atragerea fondurilor europene de Primăria Sectorului 2 pentru finanțarea proiectelor destinate comunității locale, inclusiv pentru persoanele vârstnice, a fost apreciată ca un exemplu de bună practică de către reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională București Ilfov (ADRBI).Activitatea deosebită a Centrului de Servicii de Asistență Socială pentru Persoane Vârstnice “Ion Creangă”, realizat de Primăria Sectorului 2 cu ajutorul fondurilor europene, a fost făcută publică, joi, 2 noiembrie 2017 de către ADRBI care o consideră un model ce poate fi urmat și de alte autorități ale administrației publice locale.
Cu o experiență de cinci ani de funcționare neîntreruptă și peste 1500 de membrii,
Centrul de Servicii de Asistență Socială pentru Persoane Vârstnice “Ion Creangă” vine în sprijinul persoanelor vârstnice din sectorul 2 cărora le pune la dispoziție, gratuit, următoarele servicii: 
-servicii de recuperare medicală (cabinet pentru fizioterapie, cabinet pentru kinetoterapie, sală de gimnastică medicală și cabinet medicină generală);
-servicii de socializare şi petrecere a timpului liber (sală de lectură, sala de festivităţi, sală pentru jocuri de societate);
-servicii de consiliere psihologică, juridică şi socială.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare