Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-11-04 - Caravana “Alege oaia!” a ajuns în Piața Obor


Campania națională de informare și promovare „Alege oaia!”, desfășurată sub coordonarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a continuat sâmbătă, 4 noiembrie 2017, în Piața Obor, ocazie cu care crescătorii de ovine au oferit bucureștenilor posibilitatea să guste, gratuit, din tocănița și din pastrama pregătite la fața locului.Nu întâmplător a fost aleasă Piața Obor pentru derularea campaniei, știut fiind faptul că este cea mai mare piață agroalimentară din Capitală și locul unde, zilnic, mii de cumpărători vin să se aprovizioneze cu marfă de cea mai bună calitate și direct de la producători.
Cei aflați în Piața Obor au putut achiziționa carne de oaie proaspătă sau preparată în diferite moduri, cașcaval, brânză de burduf, brânză ambalată în cetină de brad și must.
Ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea, domnul primar Mihai Mugur Toader și domnul primar al sectorului 5 Daniel Florea s-au aflat în mijlocul bucureștenilor pe care i-au încurajat să achiziționeze carne și produse din oaie.
Prin acțiunea sa, MADR sprijină crescătorii de ovine din România care doresc, prin intermediul campaniei, să determine consumatorii să manifeste mai mult interes pentru carnea şi preparatele din carne de oaie.
Evenimentul din Piața Obor va continua și duminică, 5 noiembrie 2017, între orele 10.00-16.00.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare