Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-11-10 - Cvartetul Credo în recital la Calderon


Vineri, 10 noiembrie, orele 17.00, la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, a avut loc Concertul cameral susținut de  „Cvartetul Credo” alcătuit din Tatiana Noia – vioara I, Mihai Perciune – vioara a II-a, Petru Dan – violă și Teodor Chircu – cello.Programul evenimentului a constat într-un recital din arii celebre ale compozitorilor:
Joseph Haygn: Cvartetul  op.50  nr.5 în Fa Major: Allegro moderatto, Poco adagio, Menuetto-Allegretto, Finale-Vivace;
Bedrich Smetana : Cvartetul  nr.1 - „Din viața mea”: Allegro vivo appassionato, Allegro moderato a la Polka, Largo sostenuto, Vivace.
Tatiana  Noia  - vioară, violă   Tatiana este absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, clasa de vioară. În prezent este conferenţiar universitar, specialitatea vioară, la aceeași universitate. A susţinut concerte în țară, atât ca solistă cât și în formații camerale. Cântă adesea muzică de cameră cu formaţii profesioniste și de amatori.
Mihai  Perciun - vioară   A absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universitaţii Politehnice Bucureşti și a lucrat, până anul acesta, ca inginer de sistem al reţelei de calculatoare destinate supravegherii traficului aerian în România-ROMATSA. Este, de asemenea, membru al ansamblului „Les Musiciens d'Europe”.
Petru  Dan - violă, vioară Este doctor inginer în electronică. Deține, de asemenea titlul, de „Executive MBA” în urma absolvirii unor programe de studii post-universitare de management și administrare a afacerilor în România, Japonia și SUA. În prezent, ocupă o funcţie de conducere în  filiala română a  companiei industriale multinaționale LINDEGAS și este cadru didactic asociat la Universitatea Politehnică din București. Teodor  Chircu – violoncel A absolvit  Facultatea de Energetică a Universităţii Politehnice din București şi Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale a Academiei de Studii Economice. A fost inginer proiectant la Centrul de Inginerie Tehnologică pentru Obiective Nucleare, din București. Toţi membrii cvartetului sunt membri permanenţi ai Orchestrei Inginerilor „Petru Ghenghea” şi Medicilor „Dr.Ermil Nichifor”. De asemenea, sunt reprezentanți ai României în cadrul prestigioasei organizații internaționale „Amateur Chamber Music Players”. Împreună sau individual, au participat la turnee camerale în Anglia, Germania, Elveţia și Franța.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare