Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-11-13 - Edilii sectorului 2 au inaugurat un nou și modern sediu pentru eliberarea cărților de identitate


Luni, 13 noiembrie 2017, orele 10.00, Mihai Mugur Toader, primarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu viceprimarul sectorului 2, Sergiu Mocanu, directorul executiv al Direcției Generale de Evidența Persoanelor - Municipiul București, Florin Pogonaru, Andrei Pogonaru și Aurora Voiculescu (reprezentanții Veranda Mall) au inaugurat, la subsolul Veranda Mall (vis a vis de Banca Raiffeisen), un nou sediu în care-și va desfășura activitatea Biroul de Evidență Persoane nr. 2. Încă de la ora 8.00 dimineața, personalul biroului și-a început activitatea cu publicul, venind astfel în întâmpinarea locuitorilor sectorului 2 și oferindu-le nu doar condiții deosebite pentru depunerea documentelor în vederea obținerii actelor de identitate ci și un număr generos de locuri parcare.    
De asemenea, în condiții speciale, cum sunt cele din preajma alegerilor, atunci când este necesară prelungirea programului cu publicul, Biroul de Evidența Persoanei din Veranda Mall va funcționa independent de programul mall-ului, pentru a permite bucureștenilor să obțină cât mai repede actele de identitate.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare