Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-11-13 - Primăria Sectorului 2 a fost gazda lansării proiectului Erasmus +


Luni, 13 noiembrie 2017, la sediul Primăriei Sector 2 a avut loc deschiderea oficială a proiectului Erasmus+, în cadrul căruia participă Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu”. Proiectul denumit „Radio, adolescentes y noticias. Un proyecto para la educación inclusiva en Europa” își propune să abordeze teme de educație ce ţin de incluziunea socială a diferitelor categorii defavorizate. Pe parcursul a doi ani şcolari, alături de alte patru instituţii de învăţământ din Spania, Franţa, Bulgaria și Ungaria, elevii de la „Iulia Haşdeu” se vor familiariza cu strategiile care permit integrarea acestor categorii defavorizate în societate și vor învăţa să folosească noile tehnologii în elaborarea de materiale video, podcasturi sau radioteatru pe aceste teme sociale.  
În perioada 13-17 noiembrie 2017, Colegiul Național „Iulia Haşdeu” este gazda primei întâlniri internaționale a elevilor (din cele cinci programate), ce va avea ca temă de dezbatere incluziunea apartenenței la alte etnii și religii.   Momentul lansării oficiale a acestui program a fost marcat de prezenţa primarului sectorului 2 Mihai Mugur Toader, a Inspectorului Şcolar general adjunct Mihaela Ciho, a coordonatorilor proiectului Erasmus+ din ţările participante, a reprezentanţilor Ministerului Educaţiei Naţionale, a cadrelor didactice şi elevilor din toate instituţiile de învăţământ participante.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare