Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-11-25 - Circa 4000 de kilograme de deșeuri voluminoase adunate de pe străzile sectorului 2


Aproximativ 4000 de kilograme de deșeuri au fost adunate de pe străzi în cursul zilei de sâmbătă, 25 noiembrie 2017 în cadrul acțiunii de colectare a deșeurilor voluminoase organizată de Primăria Sectorului 2.
Apelul lansat către bucureșteni de către domnul primar Mihai Mugur Toader de a depozita în fața caselor deșeurile voluminoase pe care nu le mai folosesc pentru a fi ridicate gratuit de către operatorul de salubritate a fost bine primit de cei care doresc menținerea curățeniei.
Astfel, din cele zece zone în care a fost împărțit sectorul 2, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, au identificat și adunat de pe străzi o serie de deșeuri voluminoase.
La solicitarea domnului primar Mihai Mugur Toader, în ultima sâmbătă din fiecare lună, SC Supercom S.A. colectează, gratuit, de la populaţie, deșeuri voluminoase și aparate electrice, electronice, de uz casnic, echipamente informatice, telecomunicaţii, unelte electrice, electronice, jucării, echipamente sportive şi de agrement care au fost scoase din uz.
Prin această măsură se dorește menținerea curățeniei sectorului 2 și eliminarea zonelor de depozitare ilegală a gunoaielor pe domeniul public și spațiile verzi.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare