Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-11-22 - Numai împreună putem avea un mediu curat și civilizat!


Domnul primar Mihai Mugur Toader a început seria întâlnirilor cu locuitorii sectorului 2 în cartierele unde se înregistrează cele mai multe depozite de gunoaie formate pe domeniul public și pe zonele verzi.
Bucureștenii care domiciliază în zona centrală, cuprinsă între străzile Tunari și Polonă au fost primii invitați la aceste discuții cu scopul de a găsi, împreună, modalitățile cele mai potrivite pentru stoparea fenomenului ce tinde să ia amploare.
În cadrul discuțiilor, domnul primar a făcut un nou un apel către toți locuitorii sectorului 2, ca aceștia să păstreze curățenia Capitalei, să nu arunce gunoaie pe străzi. Domnia sa le-a reamintit celor prezenți că sancțiunile contravenționale vor fi mult mai mari decât costul serviciilor contractate cu operatorul de salubritate.
De altfel, Primăria Sectorului 2 vine în întâmpinarea locuitorilor săi prin organizarea, periodică, în ultima sâmbătă din lună, a acțiunilor de colectare gratuită a deșeurile voluminoase, tocmai pentru a preveni aruncarea lor, la întâmplare, pe domeniul public sau pe spațiile verzi.
Cei care depozitează gunoaie, în mod necontrolat, își asumă riscul sancțiunilor, iar dispoziția domnului primar Mihai Mugur Toader, în acest caz, este ca amenzile aplicate să fie la nivel maximal, tocmai pentru a stopa acest fenomen îngrijorător.
În perioada următoare, Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 va intensifica controalele pentru identificarea și sancționarea celor care nu respectă normele elementare de curățenie.
Domnul primar Mihai Mugur Toader le mulțumește, pe această cale, celor care dau dovadă de responsabilitate și sprijină acțiunile Primăriei Sectorului 2 pentru rezolvarea acestor probleme.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare