Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-11-23 - Verificarea programului şi a utilajelor de deszăpezire în iarna 2017 – 2018


Domnul primar Mugur Mihai Toader, domnul viceprimar Dan Cristian Popescu și membrii Consiliului Local Sector 2 au verificat, în cursul serii de joi, 23 noiembrie 2017 stadiul pregătirii utilajelor şi a forţei de muncă angrenate în programul de deszăpezire şi combatere a poleiului din sectorul 2 pentru iarna 2017 – 2018.
În sectorul 2 activitatea de deszăpezire se realizează de către Administraţia Domeniului Public Sector 2 şi S.C Supercom S.A, fiecare instituţie în parte fiind dotată cu utilaje specifice şi având programe de acţiune.
Pentru asigurarea în bune condiţii pe timpul iernii a circulaţiei autovehiculelor şi pietonilor, la nivelul sectorului 2 sunt angrenate 157 de utilaje de deszăpezire şi 955 de persoane la care se adaugă și efectivele Poliției Locale Sector 2 care au atribuții specifice legate de fluidizarea circulației, însoțirea utilajelor de deszăpezire, identificarea proprietarilor de autovehicule care blochează căile rutiere etc.Administraţia Domeniului Public Sector 2 va participa cu 37 de utilaje și 180 de persoane, S.C. Supercom S.A. va participa cu 120 de utilaje și 775 de persoane, iar Poliția Locală Sector 2 cu 12 echipaje pe schimb și 30 de persoane pe schimb.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare