Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-11-23 - Primăria Sectorului 2 în dezbatere cu bucureștenii


În vederea rezolvării diverselor probleme cu care se confruntă comunitatea locală a sectorului 2 din zona centrală, conducerea Primăriei Sectorului 2 a continuat seria întâlnirilor cu locuitorii care domiciliază în perimetrul cuprins între străzile Vasile Lascăr și Tunari. Printre principalele probleme discutate cu această ocazie s-au aflat cele legate de apariția depozitelor de gunoaie pe domeniul public și în zonele verzi, proiectele privind fluidizarea circulației autovehiculelor și înființarea de noi locuri de parcare. Primăria Sectorului 2 și S.C. Supercom S.A. au intensificat acțiunile de salubrizare și eradicare a depozitelor de gunoaie din toate cartierele, însă pentru rezolvarea acestor probleme este necesară și implicarea directă a locuitorilor, fapt realizabil doar prin menținerea curățeniei și aruncarea deșeurilor doar în zonele special amenajate în acest sens. Asemenea întâlniri ale conducerii Primăriei Sectorului 2 cu membrii comunității locale vor avea loc, periodic, în fiecare cartier din sector pentru a găsi, împreună, soluții de rezolvare a problemelor cu care se confruntă bucureștenii.
Domnul primar Mihai Mugur Toader mulțumește pe această cale tuturor celor care se implică în susținerea activităților derulate de Administrația Publică Locală a Sectorului 2. 


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare