Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-12-08 - „Colinde de Crăciun”


Vineri, 8 decembrie 2017, orele 18.00, la Centrul „Calderon” al Primăriei Sectorului 2 a avut loc un frumos și apreciat spectacol, dedicat Sărbătorilor de iarnă, în armonia grupului coral „MelosTon”.Grupul coral „MelosTon” este un cor mixt pe patru voci (soprană, alto, tenor, bas / bariton), alcătuit din cadre didactice, studenţi și absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. În repertoriul grupului coral „MelosTon” sunt cuprinse piese din repertoriul renascentist şi baroc, cântece semnate de mari compozitori români de muzică de cor, piese din perioada romantică, negro spirituals, cântece din muzica popoarelor german, francez, italian, englez, sârb, ucrainean, rus.
Calitatea interpretării bogatului repertoriu de colinde tradiționale românești, la care s-au adăugat și câteva colinde străine, a avut un asemenea ecou în sufletele numeroasei asistențe, încât aplauzele nu se mai opreau, spre bucuria interpreților care au primit cu satisfacție aprecierea sinceră a spectatorilor. La finalul acestei minunate seri culturale, poetul Geo Călugăru a recitat o creație proprie intitulată „Iubire de țară”  care, de asemenea, a împlinit starea de bine sufletesc a tuturot celor prezenți la acest excepțional concert de colinde de Crăciun.
Componența grupului „Melos Ton”: Sopran: Camelia Stancu, Veronica Martinoiu, Ileana Constantineanu, Monica Bădiceanu, Irina Creţan, Nina Tiucă, Lorena Găitănaru, Denisa Popescu; Alt Raluca Constantineanu, Anca Toanchină, Adriana Vasile, Elena Anfile; Tenor: Adrian Petre, Remus Gheoghiţă; Bas: Cristian Andrei, George Găitănaru. Dirijor - lector univ. Dan Bărbulescu. 


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare