Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-12-13 - „Cenaclul artistic Valeria Gagealov”


La Centrul „Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, în cadrul evenimentului cultural-artistic „Moment poetic în interpretarea actorilor îndrăgiți”, sub genericul „Iarna în poezia românească”, miercuri, 13 decembrie 2017, a fost sărbătorită distinsa actriță Valeria Gagealov, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 86 de ani.În deschiderea acestei sărbători de suflet, s-a păstrat un moment de reculegere în memoria a doi scriitorii reperezentativi ai literaturii române, prezenți adesea în Centrul „Calderon”: poetul Radu Cârneci și Petru Demetru Popescu. Cel din urmă este autor a peste 130 de cărți, iar prestațiile Domniei Sale, în calitate de coordonator al Cenaclului „Lumină de Luceafăr”, desfășurat în Centrul “Calderon” au fost întotdeauna valoroase. În continuare, amintindu-ne că, totuși suntem în preajma marii sărbători a nașterii Mântuitorului, actorii: Valeria Gagealov, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Ion Arcudeanu, Mihai Niculescu, Genoveva Preda, și Doina Ghițescu au susținut un amplu recital de poezii referitoare la evenimentul care a adus sărbătoare în sufletele noastre. La acest ceas aniversar, alături de actrița Valeria Gagealov a fost prezent, ca întotdeauna, Excelența Sa domnul Ambasador Andrei Magheru, nimeni altul decăt soțul Domniei Sale.     
Intrucât, tot astăzi actorii noștri îndrăgiți: Valeria Gagealov, Adela Mărculescu și Cristina Deleanu au împlinit un număr de ani, li s-au oferit generoase buchete de flori, li s-a cântat “La mulți ani!”. Actriței Valeria Gagealov, care este și Președinte Onorific al Centrului „Calderon”, îi urăm ani mulți în sănătate, împliniți cu aceeași dăruire sufletească, pe care știe să o așeze la temelia fiecărui succes al său și prin, reverberație și al nostru. În semn de apreciere, deosebită toți cei prezenți la manifestare, au fost de acord ca toate activitățile desfășurate în acest format, să facă parte din programul de activități al unui cenaclu, care începând de astăzi se va numi „Cenaclul artistic Valeria Gagealov”.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare