Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2017-12-19 - „Vali Irina Ciobanu și elfii din atelier”


La Centrul „Calderon” al Primăriei Sectorului 2, a avut loc, marți, 19 decembrie 2017, vernisajul expoziției de pictură „Vali Irina Ciobanu și elfii din atelier”.
„Elfii din atelier” este un proiect dedicat sărbătorilor de iarnă, un proiect la  care s-alucrat de câteva luni bune și prin care se dorește să se arate tuturor cât de mult au evoluat elfii, câte tehnici stăpânesc și cu câtă ușurință abordează subiecte cât mai variate”.
Vali Irina Ciobanu - Artist plastic specializat în pictură pe piele (o tehnică renascentistă reinventată de ea după o rețetă a lui Leonardo da Vinci), "cartopictorița" realizând pe piele hărți tematice. Astfel,în cadrul expoziției personale "Istorii vizuale în jurul lumii-de la hartă la artă", artista a realizat și a prezentat în acest an, la Muzeul Hărților și Cărții Vechi din București, hărți tematice cum ar fi: "Istoria cafelei", "Istoria automobilului, "Istoria Delta Dunării " sau "Harta vinului Românesc".
Este creatoarea etichetelor Regno Recaș, ilustrator de carte pentru copii,mai nou, fiind pasionată de modelaj în lut și alte tehnici mixte, abordând o serie de lucrări, inspirate din lumea dansului.
Are ucenici în atelier de aproape 15 ani, artista fiind, la rândul său, ucenic în atelierul maestrului Botezan, ceea ce i-aschimbat viața. Și speră ca interacțiunea cu atelierul să influențeze în bine viața copiilor, să le dezvolte creativitatea, să-i învețe să gândească în afara "cutiei", să le dezvolte vocabularul și să le crească încrederea în sine.
Este sigură ca o parte dintre ei vor reuși să meargă pe calea artei într-un fel sau altul și este fericită că poate să-și aducă aportul la educația lor, a tuturor. Lucrările expuse sunt semnate de micii artiști plastici: Ana Miruna Oroian, Andrei Tudor Vișan, Alexandru Mihnea Vișan, Astrid Andreea Nasta, Bianca Maria Beznițchi, Catrinel Petchi, Daria-Ioana  Costeanu, Daria Maria Ivan, David Huzum, Denisa Maria Dumitru, Erika Maria Zlota, Ioana Fuiorea, Iarina Maria Ionescu, Lara Demircan, Lee Anna Hedeșiu, Luca Rares Ionescu, Costan Rareș Cristian, Luca Panaitescu, Mara Lamatic, Maria Butoi, Maria Sofia Blagoi, Maria Huzum, Maria Teodora Radu, Petra Grigorescu, Radu Alexandru Ionescu, Rareș Cristian Costan, Sebastian Buhăceanu, Sofia Maria Ionescu, Stela David, Tudor Drumeanu.
Vernisarea expoziției a fost realizată de domnul Răzvan Ionuț Cirică, curator la galeria EriCris Art și galeria 2 Art – Primăria Sector 2, care a precizat că lucrările „elfilor” din atelierul artistei Vali Irina Ciobanu sunt frumos realizate, apreciind varietatea tematicilor abordate, precizând, în final,că vârsta micuților artiști nu este trădată, la vederea acestora.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare