Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2018-02-24 - Procesiunea “Lumina Ortodoxiei”


Peste o sută de preoți, sute de credincioși de la parohiile sectorului 2, alături de care s-au aflat membrii Consiliului Local Sector 2, au participat, în cursul serii de sâmbătă, 24 februarie 2018, la procesiunea “Lumina Ortodoxiei” ce s-a desfășurat de la Biserica Icoanei și în jurul Parcului Icoanei.
Pe tot traseul, cei prezenți au purtat lumânări, au cântat imnuri bisericești și au fost însoțiți de polițiști locali în uniforme de gală și cu torțe aprinse.
În cuvântul său rostit cu această ocazie, Preasfințitul Episcop - Vicar Patriarhal Ieronim Sinaitul, a subliniat însemnătatea evenimentului aflat la cea de-a XI-a ediție și care se bucură, an de an, de o largă participare din partea bucureștenilor.
Procesiunea a făcut parte din cadrul proiectului “DUMINICA ORTODOXIEI”, organizat de Centrul Cultural Mihai Eminescu împreună cu Primăria Sectorului 2, Politia Locala sector 2, Administratia Domeniului Public Sector 2, Protoieria Sector II Capitală și Parohia Icoanei, având binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare