Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2018-03-22 - Primăria Sectorului 2 pune la dispoziţia părinţilor spaţii pentru siguranţa copiilor


Primăria Sectorului 2 vine în sprijinul părinţiilor care nu au unde să-şi lase copiii în siguranţă, vineri, 23 martie 2018, pe perioada suspendării cursurilor, ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, oferindu-le, gratuit, 162 locuri în două centre ale Administraţiei Publice Locale a Sectorului 2.Complexul ”Sfântul Pantelimon”, situat pe Şoseaua Pantelimon numărul 301 din cartierul Pantelimon, circa 100 de locuri şi Complexul de Servicii Socio-Educative pentru Elevi ”Sfânta Maria”, din strada Oituz numărul 9, cartier Andronache, oferă 62 de locuri.   Programul de funcţionare al celor două centre este cuprins între orele 08.00 – 16.00, interval în care copiii se vor putea juca, urmări programe tv adecvate vârstei, vor putea să-şi facă temele sub supravegherea personalului calificat etc.  
Pentru informaţii şi înscrieri, părinţii interesaţi pot suna la numărul de telefon: 0314.136.210 pentru Complexul ”Sfântul Pantelimon” şi 0722.673.277 pentru Complexul de Servicii Socio-Educative pentru Elevi ”Sfânta Maria”.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare