Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2018-03-27 - Marea Unire sărbătorită la Şcoala 56


Sub egida Centenarului Marii Uniri de la 1918, Şcoala Gimnazială numărul 56 a îmbrăcat straie de sărbătoare, marţi, 27 martie 2018, ocazie cu care a marcat istoricul eveniment printr-o serie de activităţi culturale de suflet.
Prezent la manifestare, domnul viceprimar Dan Cristian Popescu s-a aflat permanent în mijlocul elevilor care au venit îmbrăcaţi de sărbătoare, în straie tradiţionale româneşti specifice tuturor zonelor geografice ale ţării.
În fiecare clasă din şcoală, au avut loc lecţii deschise prin care s-au rememorat principalele evenimente care au dus la înfăptuirea Marii Uniri, precum şi importanţa momentului istoric pentru România.
Cu dragostea şi cu mândria de a fi români, cei mici şi-au prezentat proiectele dedicate celebrării Centenarului, activităţi reunite în expoziţii de pictură, ateliere de creaţie, spectacole de dans, cântece populare şi piese de teatru.
După parada costumelor populare, susţinută de elevii claselor pregătitoare, cei prezenţi au încins Hora Unirii.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare