Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2018-04-25 - Sărbătorirea Zilei Veteranilor de Război la Primăria Sectorului 2


Ziua Veteranilor de Război a fost marcată printr-o serie de evenimente organizate de Primăria Sectorului 2 şi Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, miercuri, 25 aprilie 2018.Despre însemnătatea momentului au făcut referiri:domnul Toader Mugur Mihai, primarul sectorului 2, domnul Popescu Dan Cristian, viceprimarul sectorului 2, domnul general de brigadă (r) Dănilă Ion, secretar general al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, precum şi istoricul şi jurnalistul Lavinia Betea.
Domnul primar Toader Mugur Mihai s-a adresat veteranilor de război, spunând, printre altele:“Am organizat acest eveniment de cinstire a veteranilor de război în anul Centenarului 2018. Astfel, putem să realizăm un arc peste timp sub care să omagiem memoria tuturor eroilor care s-au jertfit pe câmpurile de luptă pentru România Mare, pentru o Românie independentă, suverană şi, nu în ultimul rând, pentru o Românie unită.
Ne plecăm cu respect în faţa dumneavoastră pentru exemplele de dăruire şi patriotism pe care ni le-aţi oferit, iar eu, cu onoare şi admiraţie, vă adresez urări alese de viaţă lungă în pace şi linişte sufletească. ” În semn de apreciere şi recunoştinţă faţă de curajul veteranilor de război, domnul primar Toader Mugur Mihai şi domnul viceprimar Popescu Dan Cristian le-au înmânat acestora plachete, iar în memoria celor care şi-au dat jertfa supremă pentru apărarea Patriei, au fost depuse coroane de flori la troiţa din Parcul Obor.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare