Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2018-05-09 - Un secol de istorie – demnitate, integritate, patriotism


Pentru că - dincolo de orice moment festiv, statui, solemnități - ceea ce mi se pare esențial este întâlnirea cu tinerii: ei sunt speranța de astăzi, ei vor fi împlinirea de mâine." (Mihai Șora)
La inițiativa Consiliului Local Sector 2 și cu aprobarea Consiliului de Administrație al Colegiul Național Bilingv George Coșbuc, elevii colegiului au avut șansa unui dialog cu două personalități, în cadrul suitei de evenimente “Un secol de istorie - demnitate, integritate, patriotism” ce urmărește cultivarea și promovarea valorilor naționale.
Invitații acestui eveniment au fost:
- filosoful Mihai Șora, membru de onoare al Academiei Române și care i-a avut ca profesori pe Mircea Eliade și Nae Ionescu. Este fondatorul noii serii BPT (un acronim pentru Biblioteca Pentru Toți) și primul ministru al educației după 1989.
- inginerul Radu Filipescu, fost deținut politic, închis în închisoare pentru “propagandă împotriva orânduirii socialiste" în perioada 1983-1986.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare