Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2018-05-11 - Concurs de şah la Primăria Sectorului 2


Primăria Sectorului 2 a găzduit, vineri, 11 mai 2018, etapa pe sector (preliminară, de calificare pentru finala naţională) a Campionatului Naţional de Şah “Elisabeta Polihroniade”.
La competiţie au participat echipe mixte formate din elevi ai claselor I – IV, V – VIII şi IX – XII din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din sectorul 2.
În urma partidelor de şah a fost stabilit următorul clasament:
- locul I la categoria claselor I –IV a fost câştigat de echipa mixtă a Şcolii gimnaziale “Grigorie Ghica Voievod”,
- locul I la categoria claselor V – VIII a fost câştigat tot de echipa mixtă a Școlii gimnaziale „Grigorie Ghica Voievod”,
- locul I la categoria claselor IX – XII a fost câştigat de echipa mixtă a Liceului Tehnologic “I. C. Brătianu”.

Toate unitățile de învățământ preuniversitar de stat din sectorul 2 care au participat la concursul de șah au fost premiate pentru sprijinirea mișcării sportive. Echipele mixte câştigătoare ale competiţiei sportive de la Primăria Sectorului 2 vor participa la meciurile din finala naţională a Campionatului Naţional Şcolar de Şah “Elisabeta Polihroniade”, ediţia a VI-a care se va desfăşura la Băile Olăneşti, în perioada 01 – 03 iunie 2018 pentru ciclul primar şi 08 – 10 iunie pentru ciclul gimnazial şi liceal.
Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Clubul Sportiv „Elisabeta Polihroniade”, Clubul “Juventus București” și cu sprijinul Primăriei Sectorului 2 și a Inspectoratului Școlar al Sectorului 2.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare