Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2018-05-25 - Primăria Sectorului 2 a adunat peste 500 m.c. de gunoaie


Peste 500 de m.c. de gunoaie au fost adunate, în această săptămână, de către Primăria Sectorului 2, de pe 11 terenuri ai căror deţinători au dat dovadă de nepăsare şi indiferenţă faţă de proprietăţile lor şi afectau mediul înconjurător.
Adevărate bombe ecologice, terenurile respective reprezentau un atentat la sănătatea publică prin intrarea în putrefacţie a resturilor alimentare aruncate la întâmplare de semenii noştri certaţi cu normele elementare de conduită civică.
Cu această ocazie, Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 a aplicat celor vinovaţi 15 amenzi contravenţionale în valoare totală de 37.500  lei pentru neîngrijirea terenurilor în cauză, precum şi pentru lipsa împrejmuirilor.
De asemenea, terenurile au fost incluse în lista proprietăţilor care vor fi supraimpozitate de Primăria Sectorului 2 pentru descurajarea celor care nu se preocupă de întreţinerea lor. 
Creşterea temperaturilor, a determinat în ultima vreme intrarea în putrefacţie a gunoaielor depozitate ilegal pe terenurile respective,  transformându-le  în adevărate focare de infecţie care nu fac cinste unei capitale europene.
Domnul primar Toader Mugur Mihai a dispus luarea măsurilor necesare în asemenea cazuri, respectiv salubrizarea terenurilor şi sancţionarea contravenţională cu maximul prevăzut de legislaţia în vigoare a celor vinovaţi de indolenţă şi nepăsare.
În perioada următoare, Primăria Sectorului 2 va continua controalele pentru identificarea şi aplicarea de amenzi contravenţionale  persoanelor fizice şi juridice care nu-şi întreţin proprietăţile şi atentează grav la sănătatea bucureştenilor.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare