Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2018-06-12 - Primul Campionat de minifotbal pentru copii organizat de Primăria Sectorului 2


Domnul viceprimar Dan Cristian Popescu a vorbit marţi, 12 iunie 2018, despre prima ediţie a Campionatului de minifotbal pentru copii organizat de Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural “Mihai Eminescu”. În perioada 14 iunie – 15 iulie 2018, cele 12 echipe înscrise în competiție vor disputa meciurile pe esplanada de la Mall Veranda, pe un teren sintetic de calitate, teren care este similar cu cel pe care se antrenează echipa naţională de fotbal a României.Centrul Cultural “Mihai Eminescu” va pune la dispoziția copiilor echipamentul complet pentru fotbal și va acorda premii substanțiale. În cadrul conferinţei de presă s-a efectuat tragerea la sorți a grupelor și a datelor de desfășurare a meciurilor. Partidele de fotbal vor avea loc în fiecare zi a săptămânii, începând cu ora 19.00, mai puţin în zilele de sâmbătă şi duminică şi, vor beneficia de asistenţă medicală din partea SMURD.
Meciul inaugural al Campionatului de minifotbal va avea loc joi, 14 iunie 2018, la ora 19.00, pe terenul sintetic de la Mall Veranda şi va fi disputat de echipele Colegiului Naţional “Emil Racoviţă” şi Şcolii gimnaziale “SfântulSilvestru”. Arbitrajul jocului va fi asigurat de internaţionalii Alexandru Tudor şi Cristian Nica. La festivitatea de deschidere a campionatului şi-au anunţat participarea gloriile fotbalului românesc Ciprian Marica, Florin Cernat şi Daniel Florea. 

Veranda Mall, SMURD București și Carrefour România sunt partenerii oficiali ai primului Campionat de minifotbal pentru copii, organizat de Primăria Sectorului 2, pe un teren sintetic.  


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare